Livet är oförutsägbart, och ingen vet vad som händer i morgon. Därför är det extremt viktigt att se över ditt försäkringsskydd. Glöm inte den viktigaste försäkringen vid dödsfall – livförsäkring. Har din familj råd att bo kvar om du skulle avlida? Om inte, är det hög tid att agera och se till att din familj får en trygg framtid, även om det osannolika faktiskt skulle inträffa.

Livförsäkring – en livlina för din familj

  • Kontant och skattefri utbetalning

JustInCase livförsäkring ger en kontant och skattefri utbetalning till den person du själv väljer som förmånstagare. Detta gör att din familj själva får välja vad de faktiskt ska använda pengarna till. Alla familjer är olika och att de själva får bestämma vad pengarna faktiskt ska gå till är en viktig flexibilitet om det värsta skulle inträffa.  

  • Individuell livförsäkring upp till 6 miljoner kronor direkt via hemsidan

JustInCase erbjuder individuella livförsäkringar på upp till 6 miljoner kronor, som du kan teckna direkt via hemsidan. Vi förstår att varje familjs behov är unika och vår målsättning är att ge dig högsta möjliga skydd.

  • Prisvärt grundskydd utan hälsodeklaration

JustInCase vill göra det så enkelt som möjligt att trygga din familj. Därför erbjuder JustInCase ett grundskydd om en halv miljon kronor, som du kan teckna helt utan hälsodeklaration. Du hörde rätt, livförsäkring helt utan hälsodeklaration. Kan det bli enklare?

Många svenskar är underförsäkrade – se till att din familj inte är en av dem!

  • Stark rekommendation – se över ditt behov av försäkring vid dödsfall i dag

Nästan 1 av 3 svenskar har inte råd att bo kvar om det värsta skulle inträffa. Det är en verklighet som inte får ignoreras. JustInCase rekommenderar alla att se över ditt livskydd och hur familjens försäkringar ser ut om någon av er skulle avlida plötsligt och oväntat. Teckna en livförsäkring i dag för att ge din familj den trygghet de förtjänar.

  • JustInCase – ett skydd när livet tar oväntad vändning

Du kan teckna ett skydd på upp till 6 miljoner kronor direkt via vår hemsida. Behöver du ännu högre skydd? Kontakta JustInCase – vi kan försäkra mycket högre belopp och skräddarsy en lösning som passar just dina behov.

Din familjs trygghet är vår högsta prioritet. Vi uppmanar dig att agera nu och se över ditt livskydd för att säkerställa att din familj har resurserna att bo kvar och fortsätta sina liv om det värsta skulle inträffa.

  • JustInCase Livförsäkring är en investering i din familjs framtid

Kontakta JustInCase i dag och låt oss tillsammans bygga en starkare och tryggare framtid för dig och din familj. Skydda det som betyder mest för dig – förväntningarna på morgondagen. Med JustInCase livförsäkring är du beredd på livets oväntade händelser.

Till toppen