Att skydda din familjs framtid är en av de viktigaste ekonomiska besluten du kan fatta. Men vad är bäst – livförsäkring eller bolåneskydd? Faktum är att en livförsäkring ger bättre flexibilitet – och är dessutom oftast billigast! JustInCase erbjuder dig ett prisvärt och flexibelt alternativ som ger din familj den trygghet de förtjänar.

Med livförsäkring väljer du själv:

  • Val av förmånstagare
    Med en livförsäkring från JustInCase väljer du själv vem förmånstagaren ska vara. Det betyder att du, och inte banken, har kontroll över var pengarna går om det värsta skulle inträffa.
  • Vad pengarna ska användas till
    Din familj får själva bestämma hur pengarna ska användas för att täcka de ekonomiska behoven. För olika familjer betyder detta olika saker. En del vill betala av bolån, andra behöver kanske snarare renovera huset eller ta ett halvårs paus och bara sörja och klara av allt praktiskt.
  • Belopp
    Med JustInCase kan du försäkra mycket högre belopp än i bolåneskydden. De flesta banker låter dig försäkra max 2,5 miljoner, medan JustInCase erbjuder en individuell livförsäkring på upp till 6 miljoner kronor direkt via hemsidan. Behöver du ännu högre belopp? Inga problem, du är välkommen att kontakta oss!

Varför livförsäkring är bättre än bolåneskydd

Med en livförsäkring får du personlig frihet att välja förmånstagare och hur pengarna används. Detta är något helt annat än att banken bara skriver av en viss summa från bolånet. Kanske är det inte alls bolånet som är problemet för din familj? Kanske hade de behövt en kontantutbetalning för att mäkta med vardagen och sorgeperioden? Med JustInCase får de just det. En skattefri kontant utbetalning.

Du får också möjlighet att teckna ett klart högre belopp. Du kan teckna upp till 6 miljoner kronor direkt via hemsidan – och ännu mer om du kontaktar oss. Detta ger dig ett robust och omfattande skydd för din familj. Med en riktig individuell livförsäkring slipper du begränsningarna i bolåneskydden och kan få den täckning du verkligen behöver.

JustInCase – din partner för livförsäkring

JustInCase är Sveriges specialister på livförsäkring. Vi ger dig och din familj det mest omfattande och flexibla skyddet. Med vårt grundskydd på en halv miljon kronor, som du kan teckna helt utan hälsodeklaration, samt våra generösa och flexibla individuella livförsäkringar, ger vi dig verktygen att skräddarsy din ekonomiska trygghet.

Många svenskar är underförsäkrade

Nästan 1 av 3 svenskar har inte råd att bo kvar om det värsta skulle inträffa. Det visar en undersökning JustInCase genomförde tillsammans med Infostat. Och den undersökningen genomfördes innan räntehöjningarna och den stigande inflationen blivit ett problem. En försiktig gissning är att det inte direkt ser bättre ut i dag. Detta är en verklighet vi inte kan ignorera. Det är dags att agera, och det är dags nu.

Stark rekommendation att se över familjens livskydd

För dig som är ansvarig för en familj, för dig som vill ge dina nära och kära det bästa – det finns ingen ursäkt att vara underförsäkrad. Vill du själv kunna välja förmånstagare, försäkra höga belopp och dessutom få ett lägre pris? Då bör du välja livförsäkring. Det handlar om din kontroll, din frihet och din familjs framtid.

Skydda din familj med JustInCase

Kontakta JustInCase i dag och låt oss tillsammans bygga en starkare och tryggare framtid för dig och din familj. Var inte en del av statistiken – var en del av dem som tar ansvar och säkrar det som betyder mest.

Till toppen