Björn Häggelin, vd och grundare av JustInCase

Grundare med rätt bakgrund och koll – vet vad vi pratar om

Björn Häggelin grundade JustInCase 2017 efter många år i försäkringsbranschen. Han designade en modern och trygg livförsäkring, utifrån den egna och omgivningens situation och behov.

Vi såg ett behov av vassa livförsäkringar

Björn Häggelin såg ett enormt behov eftersom branschen inte fokuserar på livförsäkringar – och många människor lever i tron att de har ett bättre skydd än de faktiskt har. Många tror att skyddet de har via arbetet eller facket räcker, men för de flesta är det långt ifrån tillräckligt. Insikten om att väldigt få svenskar har tillräcklig trygghet gjorde att satsningen på JustInCase måste göras. För inget ger ett bättre stöd och skydd till en familj i den värsta av situationer, än en rejäl livförsäkring.

Försäkringar som är byggda för dagens behov

Samhället förändras ständigt. Tänk bara på vad som hänt på samhällsnivå under de senaste två decennierna. JustInCase livförsäkringar är anpassade för dagens behov. Folk vill göra saker på bussen, inte bli uppringda av säljare mitt i middagen. Vi har en otroligt snabb digital teckningsprocess och erbjuder prisvärda livförsäkringar med höga belopp. Om det värsta skulle inträffa, betalar vi ut hela summan till den du valt som förmånstagare, helt skattefritt.

Bra priser

Vi har bland de absolut lägsta priserna på marknaden – jämför oss gärna! Att inte jämföra priser och villkor är faktiskt ett av de vanligaste misstagen när man tecknar livförsäkring.

Höga försäkringsbelopp

Upp till 6 miljoner kronor online. Vill du ha ännu högre belopp? Hör av dig genom formuläret på hemsidan!

Går smidigt och snabbt att köpa

Du får se ditt pris på tre sekunder. Utan att fylla i ditt personnummer eller logga in med BankID. Dra bara fram din ålder så ser du pris direkt. Sedan signerar du enkelt din ansökan med Mobilt BankID. Automatiska månadsbetalningar och ingen som helst uppsägningstid. Rent och ärligt.

Specialister på livförsäkring

JustInCase fokuserar endast på livförsäkring. Vårt mål är att erbjuda en så modern och enkel livförsäkring som möjligt – vi vill trygga alla familjer i Sverige! Hos oss är din familjs trygghet i goda händer. Vi kan livförsäkring. Läs gärna mer om skillnaden mellan livförsäkring och pensionssparande.

Stark ägarbas – Spiltan Invest

Vi har en betydande och långsiktig delägare i Spiltan Invest. Detta borgar för stor kompentens i hur man bygger ett bra konsumentföretag med kundnytta i fokus och självklart – stabila finanser.

JustInCase har en av världens största återförsäkrare i ryggen – hos oss är du trygg

Vi har två starka partners i ryggen form av vår försäkringsgivare Idun Liv Försäkring och Hannover Re, som är en av världens största återförsäkrare. Dessa garanterar våra kunders trygghet och borgar för att vi alltid kan stå för våra ekonomiska åtaganden. JustInCase är registrerade hos Finansinspektionen, och vi använder oss av Mobilt BankID för säker legitimering och inloggning.

Vi tror på schyssta relationer – vi är snabba, flexibla och vänliga

Vi vill påstå att vi har sveriges nöjdaste försäkringskunder. Vår kundtjänst är tillgänglig, och inte sällan får man tala direkt med vd om sina frågor och funderingar kring hur man enkelt ska fixa detta nödvändiga skydd för familjen.

Till toppen