Kompromissa inte när det gäller din familjs livskydd. JustInCase grundskydd är en livförsäkring som erbjuder enkelt och pålitligt skydd för dig och dina nära. Låt oss titta närmare på vad JustInCase grundskydd har att erbjuda:

En halv miljon kronor vid dödsfall

Med JustInCase Grundskydd kan du känna dig trygg. Du vet att din familj kommer att få ekonomiskt stöd om något skulle hända dig. Vid din bortgång kommer dina nära att få ut en summa på en halv miljon kronor, helt skattefritt. Pengarna är inte heller en del av bouppteckningen, så utbetalningen går fort. Din förmånstagare, alltså oftast din familj, kan själv välja vad de vill använda pengarna till. Ofta handlar det om exempelvis boendekostnader, utbildning eller andra utgifter som din familj kan ha. Men de väljer själva, vilket är en viktig poäng. Jämför gärna med bolåneskydd där banken faktiskt står som förmånstagare och där bolåneskyddet bara skriver av en förutbestämd summa av lånet. Det kanske inte alls är just lånet som din familj behöver pengarna till?

Snabb ansökan

Att få det skydd du behöver ska inte vara komplicerat eller tidskrävande. Med JustInCase grundskydd kan du teckna din livförsäkring på bara någon minut, helt online. Det krävs ingen hälsodeklaration. Du får alltså ett tryggt grundskydd, helt utan att behöva genomgå långdragna medicinska utredningar.

Fullt arbetsför och bosatt i Norden

För att kunna teckna JustInCase grundskydd behöver du uppfylla vissa grundläggande krav. Du måste vara fullt arbetsför när du gör din ansökan. Du ska också ha bott i Norden de senaste två åren. Men inte en enda fråga om din övriga hälsostatus. Detta gör JustInCase Grundskydd till en av de mest smidiga och generösa livförsäkringarna på marknaden – jämför oss gärna!

Skydda din familj – utan krångel

Att se till att din familj är skyddad mot livets oväntade händelser är en viktig del av att planera för framtiden. Med JustInCase grundskydd kan du få den säkerhet du behöver utan krångel. Ta nästa steg för att skydda din familjs framtid genom att teckna JustInCase grundskydd redan i dag.

Till toppen