Att skydda sin familj och sina nära och kära är en av våra främsta prioriteringar i livet. Livet är fullt av osäkerheter och vi behöver alla någon form av grundtrygghet. JustInCase grundskydd är en lösning som säkerställer en stabil ekonomisk bas för din familj, utan krångliga hälsodeklarationer.

Varför välja JustInCase grundskydd?

Att säkerställa en stark ekonomisk bas för familjen är en prioritet för de flesta av oss. Med JustInCase grundskydd kan du göra detta på ett väldigt enkelt sätt. Vårt grundskydd kräver inte någon hälsodeklaration alls. Du behöver inte oroa dig för detaljerade medicinska frågor eller omfattande sjukdomshistorik. Detta gör självklart processen smidigare och mindre tidskrävande.

Bild på klocka som går snabbt. Det går fort att teckna JustInCase grundskydd.
Det går fort att teckna JustInCase grundskydd

Inga krångliga hälsodeklarationer

JustInCase grundskydd har avsiktligt tagit bort krångliga hälsodeklarationer från ekvationen. Det enda som krävs för att kvalificera sig är att du har varit bosatt i Norden de senaste två åren och är fullt arbetsför. Detta innebär att en de allra flesta faktiskt kan dra nytta av detta skydd utan att behöva genomgå omständliga medicinska utvärderingar eller gå igenom hela sin sjukdomshistoria.

Hur fungerar grundskyddet?

Grundskyddet från JustInCase är utformat för att ge dig och din familj en ekonomisk buffert om det värsta skulle inträffa. Om du, som försäkrad, skulle gå bort kommer en skattefri utbetalning på 500 000 kr att göras till den person du har valt. Denna utbetalning kan fungera som en livboj för din familj i tider av sorg och osäkerhet. Grundskyddet kan göra att din familj slipper ekonomisk stress, som att tvingas sälja egendom eller flytta från hemmet, mitt i en sorgeperiod. Detta grundskydd ger helt enkelt en stabil grund för att hantera de utmaningar som kan uppstå vid ett oväntat bortfall.

Trygghet och lugn för din familj

Den mest värdefulla aspekten av JustInCase grundskydd är den trygghet och det lugn det kan ge din familj. Att veta att de kommer att ha en ekonomisk kudde att falla tillbaka på om det värsta skulle hända kan vara en enorm lättnad. Familjen kommer att kunna sörja i lugn och ro, utan att omedelbart tvingas ta drastiska beslut som kan påverka hela deras livssituation.

Sammanfattning:

Enkelt och tillgängligt

JustInCase grundskydd erbjuder enkelhet och tillgänglighet för alla som har varit bosatta i Norden de senaste två åren och är fullt arbetsföra.

Ingen hälsodeklaration krävs

Du slipper krångliga hälsodeklarationer och medicinska utvärderingar. Detta gör ansökningen extremt snabb och smidig.

500 000 kr utbetalning

Grundskyddet ger en skattefri utbetalning på 500 000 kr till den valda personen om försäkringstagaren går bort.

Stabilitet i svåra tider

Utbetalningen ger en ekonomisk stabilitet som kan vara avgörande för familjen i tider av sorg och osäkerhet.

Sammanfattningsvis är JustInCase grundskydd en pålitlig och enkel metod för att skydda din familjs ekonomiska framtid utan krångliga hälsodeklarationer. Det ger en stabil grund för att hantera livets oväntade utmaningar och ger din familj den trygghet de förtjänar. Skaffa vårt grundskydd i dag! Läs gärna även 10 skäl till varför JustInCase är bäst på livförsäkring.

Till toppen