Vi har alla olika förutsättningar när det gäller hälsa. En del har komplicerad sjukdomshistorik, andra har knappt träffat en läkare – någonsin. För dem i första kategorin kan det vara både svårt och krångligt att teckna en livförsäkring. JustInCase är Sveriges livförsäkringsspecialist och har en vision om att kunna erbjuda trygghet för alla. Därför skapades Grundskyddet, en livförsäkring helt utan hälsofrågor. Det enda som krävs är att du är fullt arbetsför och har bott i Norden de senaste två åren.

JustInCase Grundskydd kräver inte att du svarar på en massa hälsofrågor.

Hälsan skiljer sig åt – behovet av trygghet är detsamma

För många människor kan det vara svårt att ansöka om en individuell livförsäkring på grund av hälsoutmaningar. Den traditionella processen med hälsodeklarationer och medicinska bedömningar kan vara ett hinder för dem som kämpar med komplexa hälsoproblem. JustInCase har därför tagit fram ett unikt och generöst Grundskydd. Denna lösning gör att i princip alla har möjlighet att teckna en grundläggande livförsäkring. För alla som har familj eller någon som är beroende av deras inkomst behöver fundera över sitt livskydd. Även du som behövt lite extra läkarvård genom livet ska kunna teckna ett grundläggande livförsäkringsskydd, anser vi på JustInCase.

Vad är JustInCase Grundskydd?

Grundskyddet är en livförsäkring som erbjuder en trygg och pålitlig ekonomisk bas för dig och dina nära och kära. Med en täckning på 500 000 kronor vid dödsfall, vet du att det finns ett grundläggande skydd på plats, om det värsta skulle inträffa. Men det som verkligen skiljer Grundskyddet från andra försäkringsalternativ är att det verkligen är enkelt att teckna. Inga krångliga hälsodeklarationer behövs, inga frågor om din hälsa. Allt som krävs är att du har bott i Norden de senaste två åren och att du är fullt arbetsför.

Din hälsostatus förblir din ensak

Kanske är du inte helt bekväm med att svara på frågor om din hälsa? Kanske är det nästan omöjligt, för du minns inte alla årtal och olika läkare. JustInCase Grundskydd kan vara svaret på dessa situationer. Kanske vet du redan att din hälsa inte är god nog för att kvalificera för en vanlig individuell livförsäkring? Men du jobbar heltid och har bott i Norden de senaste två åren? Utmärkt, du är välkommen att teckna JustInCase Grundskydd. Välkommen att uppleva vår smidiga och snabba väg till trygghet!

Hälsa är ojämlikt fördelat – Grundskyddet är jämlikt

Vi har inte samma förutsättningar i livet och vi har inte alla samma goda hälsa. Men vi förtjänar ändå alla samma grundtrygghet när det gäller familjens ekonomiska framtid. JustInCases Grundskydd vårt generösa sätt att göra trygghet tillgängligt för alla. Med Grundskyddet kan du se fram emot en tryggare framtid, även om det värsta skulle inträffa. Ta det första steget mot en säkrare framtid redan i dag och teckna Grundskyddet!

Till toppen