Livet är fullt av oväntade händelser, och det är viktigt att vara förberedd. Ett av de bästa sätten att säkerställa din och din familjs ekonomiska trygghet är genom att investera i rätt livförsäkring. I denna omfattande guide kommer vi att utforska olika typer av livförsäkringar och varför JustInCase kan vara det bästa valet för dig och din familj.

Varför behöver du en livförsäkring?

Innan vi dyker in i de olika typerna av livförsäkringar är det viktigt att förstå varför du behöver en livförsäkring. En livförsäkring är ett slags kontrakt mellan dig och ett försäkringsbolag. ”Kontraktet” innebär att dina förmånstagare, som du själv väljer, får ekonomiskt stöd om du går bort. Det är ett sätt att se till att din familj inte blir ekonomiskt sårbara om det värsta skulle hända och du går bort.

Varför är en livförsäkring viktig?

 • Ekonomisk trygghet
  En livförsäkring ger dina nära och kära ekonomisk trygghet om du inte längre finns och kan stödja dem. Pengarna kan användas för att täcka begravning, skulder, levnadskostnader eller andra ekonomiska behov. Din familj får pengarna i handen och kan själv välja vad de har störst behov av.

 • Skydda din familjs framtid
  Med rätt livförsäkring vet du att din familj har resurserna de behöver för att fortsätta leva det liv de är vana vid.

 • Frid i sinnet
  Livförsäkring ger dig frid i sinnet, du vet att din familj kommer att vara finansiellt säker oavsett vad som händer.

Nu när vi har klargjort varför livförsäkringar är viktiga, låt oss titta på de olika typerna och varför JustInCase är en utmärkt valmöjlighet.

Typer av livförsäkringar från JustInCase:

JustInCase erbjuder två typer av livförsäkringar som är enkla, prisvärda och anpassningsbara för din familjs unika behov:

Individuell livförsäkring från JustInCase:

JustInCase ger dig möjlighet att säkra en individuell livförsäkring med täckning som sträcker sig från 1 miljon kronor upp till 6 miljoner kronor, och det bästa är att du inte behöver genomgå någon läkarundersökning. Det här är ett fantastiskt alternativ för dem som vill ha snabb och bekväm täckning utan krångel.

Om dina behov överstiger 6 miljoner kronor kan du enkelt kontakta JustInCase för att skräddarsy en lösning som passar dig. Det är flexibilitet på högsta nivå.

JustInCase grundskydd:

För dem som har medicinska åkommor som gör det svårt att teckna vanliga livförsäkringar är JustInCase grundskydd den perfekta lösningen. Så länge du är fullt arbetsför och har bott i Norden de senaste två åren kan du få ett skydd på en halv miljon kronor, helt utan hälsodeklaration. Det här är ett alternativ som öppnar dörren till livförsäkring även för dem med särskilda hälsoutmaningar.

Varför välja JustInCase?

Det finns flera fördelar med att välja JustInCase som din livförsäkringsleverantör:

 • Enkelhet
  JustInCase gör hela processen enkel och smidig. Du behöver inte oroa dig för krångliga medicinska undersökningar eller långa väntetider.
 • Tillgänglighet
  Grundskyddet från JustInCase är tillgängligt för dem som annars kanske inte kan få traditionell livförsäkring på grund av hälsoproblem.
 • Flexibilitet
  JustInCase erbjuder anpassningsbara lösningar för att säkerställa att du får den täckning som passar dina unika behov.
 • Prisvärdhet
  Både den individuella livförsäkringen och grundskyddet från JustInCase är mycket prisvärda alternativ som passar de flesta budgetar.

Se till att din familj är skyddad!

Att välja rätt livförsäkring är en viktig del av din ekonomiska planering och säkerställer att din familj är skyddad i händelse av din oförutsedda bortgång. JustInCase erbjuder enkla och anpassningsbara lösningar för att möta dina specifika behov. Med individuell livförsäkring upp till 6 miljoner kronor utan läkarundersökning och grundskydd som passar även dig som har hälsoutmaningar, kan du känna dig trygg i valet av JustInCase som din livförsäkringspartner. Jämför gärna våra försäkringar för att hitta den som passar din familj bäst och investera i en säker framtid.

Till toppen