I en osäker värld är det viktigt att se till att din familj är ordentligt skyddad om något skulle inträffa. Många människor har svårt att klara av hälsodeklarationer när de vill teckna en livförsäkring. Men det finns ett bättre alternativ. JustInCase erbjuder ett prisvärt grundskydd som ger din familj en trygghet på upp till en halv miljon kronor om du skulle avlida. Du behöver ingen hälsodeklaration eller ens någon hälsoundersökning för att teckna detta grundskydd. Det enda som krävs är att du har bott i Norden de senaste två åren och är fullt arbetsför. Missa inte denna chans att säkra ett av marknadens mest generösa grundskydd, helt utan krav på hälsodeklaration!

Varför JustInCase livförsäkring Grundskydd?

Att köpa en livförsäkring kan vara utmanande – särskilt när det gäller att klara hälsodeklarationer. Många människor upplever frustration och osäkerhet kring godkännandet av sina ansökningar. Det är här JustInCase Livförsäkring Grundskydd skiljer sig från mängden:

 • Ingen hälsodeklaration
  En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med JustInCase livförsäkring Grundskydd är att du slipper genomgå någon hälsodeklaration. Oavsett din nuvarande hälsostatus, från perfekt till mindre perfekt, kommer du att bli godkänd för grundskyddet. Det enda som krävs är att du är fullt arbetsför och har bott i Norden de senaste två åren.
 • Enkel ansökan
  Att ansöka om JustInCase Grundskydd är en snabb och enkel process. Du behöver inte rabbla upp hela din medicinska historia eller kontakta din läkare. JustInCase erbjuder en smidig och bekymmersfri väg till att säkra ditt grundskydd.
 • Prisvärt Grundskydd
  JustInCase har utformat detta grundskydd för att vara prisvärt och tillgängligt för de flesta. Du behöver inte tömma din plånbok för att få ett omfattande försäkringsskydd.
 • Skydda din familj
  JustInCase livförsäkring Grundskydd ger dig tryggheten att veta att din familj kommer att få ekonomiskt stöd om något skulle hända dig. Du kan alltså på ett väldigt konkret sätt minska de ekonomiska utmaningar som annars kan uppstå för din familj i en svår tid.

Kvalifikationskrav för JustInCase livförsäkring Grundskydd

För att teckna JustInCase Grundskydd behöver du uppfylla vissa grundläggande kvalifikationskrav:

 • Bosatt i Norden
  Du måste ha varit bosatt i Norden de senaste två åren. Detta innefattar länder som Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island.
 • Fullt arbetsför
  Du behöver vara fullt arbetsför vid tidpunkten för ansökan. Detta är en avgörande faktor för att säkerställa att försäkringen kan tecknas utan hälsodeklaration.
 • Ålderskrav 18-64 år
  JustInCase livförsäkring Grundskydd är tillgängligt för personer inom vissa åldersgränser. Du behöver vara mellan 18 och 64 år för att teckna grundskyddet, men du kan behålla det upp till 70 års ålder när du väl har tecknat livförsäkringen.

Skydda din framtid i dag

JustInCase Grundskydd ger dig möjligheten att trygga din familjs framtid utan att hålla på och joxa med komplicerade hälsodeklarationer. Det är ett prisvärt och generöst alternativ som ger dig den frid du förtjänar.

Oavsett om du redan har livförsäkring eller om detta är din första, är JustInCase Grundskydd ett utmärkt val. Det ger dig en halv miljon kronor i försäkringsskydd utan hälsodeklaration, vilket ger dig möjlighet att fokusera på det som verkligen är viktigt – dina nära och kära.

Ta det första steget och ansök om JustInCase Grundskydd idag. Ge din familj den trygghet de förtjänar. Här behövs ingen hälsodeklaration – bara ett enkelt beslut som kan göra en enorm skillnad om det oväntade faktiskt skulle inträffa.

Till toppen