Att teckna en livförsäkring är en oerhört viktig investering. Den skyddar dina nära och kära om det värsta skulle hända och du skulle avlida. Men tidigare har det varit en besvärlig process att teckna en livförsäkring på grund av omfattande hälsodeklarationer och olika former av medicinska utvärderingar. JustInCase har nu lanserat en livförsäkring helt utan hälsodeklaration, som gör det enklare och bekvämare att skydda din familj.

Bild på familj

Vad är JustInCase nya livförsäkring utan hälsodeklaration?

JustInCase nya livförsäkring utan hälsodeklaration är vårt grundskydd. Det är en försäkring som du kan teckna helt utan att svara på en endaste fråga om din hälsa. Det enda som krävs är att du är fullt arbetsför. Försäkringen betalar ut hela 500 000 kr vid ett dödsfall. Det är nog det högsta belopp som går att få utan hälsodeklaration, i hela Sverige. Kanske inte så konstigt, JustInCase är Sveriges specialister på livförsäkring. Vill du veta mer om vad livförsäkring är?

Hur fungerar JustInCase nya livförsäkring utan hälsodeklaration?

Att teckna JustInCase nya livförsäkring utan hälsodeklaration är en enkel och smidig process. Du behöver inte svara på några frågor om din hälsa eller genomgå någon medicinsk utvärdering – alls. I stället behöver du bara bekräfta att du är fullt arbetsför genom att klicka i en ruta. En enkel ja- eller nej-fråga helt enkelt. Du tecknar försäkringen direkt online och betalar premien via ett bekvämt månatligt autogiro. Enklare och smidigare kan det inte bli. Och har du sett priset? För en 30-åring kostar det i skrivande stund 29 kr per månad och för en 40-åring 59 kronor per månad.

Vilka är fördelarna med JustInCase nya livförsäkring utan hälsodeklaration?

En av de främsta fördelarna med JustInCase nya livförsäkring utan hälsodeklaration är att det är en enkel och snabb process att teckna försäkringen. Du behöver inte genomgå några medicinska tester eller svara på några frågor om din hälsa, vilket gör det mycket enkelt och mindre tidskrävande än traditionella livförsäkringar. Det är också en försäkring som är tillgänglig för alla som är fullt arbetsföra, vilket innebär att det inte finns någon hälsobaserad diskriminering.

En annan fördel med JustInCase nya livförsäkring utan hälsodeklaration är att den betalar ut hela 500 000 kr vid dödsfall, vilket ger en hög grad av trygghet för dina nära och kära. Detta kan hjälpa till att täcka kostnader som begravning, skulder och andra omställningsutgifter som uppstår i samband med din bortgång.

Behöver du ett ännu högre belopp?

Även om JustInCase nya livförsäkring utan hälsodeklaration erbjuder en hög grad av trygghet, kan det finnas situationer där du behöver ett högre belopp än 500 000 kr i livförsäkringsersättning. Förr eller senare ökar behovet och du vill ha ett ännu kraftigare skydd, förutom JustInCase grundskydd. Då har vi riktigt bra stora individuella livförsäkringar som är byggda för dagens behov. I en sådan anpassar du försäkringsbeloppet efter dina specifika behov och det som passar dig och din familj bäst. Här kan du se hur prisvärd vår individuella livförsäkring är.

Slutsats

Att teckna en livförsäkring är en viktig investering för att skydda dina nära och kära. Men traditionella livförsäkringar kan vara väldigt besvärliga att teckna på grund av hälsodeklarationer eller olika slags medicinska utvärderingar. JustInCase nya livförsäkring utan hälsodeklaration erbjuder en enklare och bekvämare lösning för att skydda din familj. Genom att eliminera behovet av hälsodeklarationer och medicinska tester kan du snabbt och enkelt teckna försäkringen online och få ett grundskydd på plats, som tryggar dina nära och kära om det värsta skulle inträffa. Det är en försäkring som är tillgänglig för alla som är fullt arbetsföra och vi betalar ut hela 500 000 kr vid dödsfall – troligen är detta högst i Sverige, det vanliga är annars att man kan få max halva det beloppet utan hälsodeklaration. Men JustInCase är Sveriges specialister på livförsäkring och vill att alla ska kunna få ett grundskydd på plats, snabbt, enkelt och prisvärt. Med JustInCase nya livförsäkring utan hälsodeklaration kan du känna dig säker på att dina nära och kära kommer att vara skyddade om något oförutsägbart skulle hända. Ett mycket bra grundskydd som alla bör skaffa sig helt enkelt. Behöver du högre belopp?

Här tecknar du vår individuella livförsäkring.

Här tecknar du vårt grundskydd utan hälsoprövning.

Till toppen