Se till att din familj är trygg, oavsett vad som händer! JustInCase vet att många tycker att det är krångligt att skaffa livförsäkring. Därför tog vi fram ett grundskydd som är helt utan krav på hälsodeklaration. Låt oss ta en närmare titt på vad vi kan erbjuda och varför grundskyddet är en värdefull del av familjens framtidsplan.

Vad är JustInCase grundskydd?

JustInCase Grundskydd är en livförsäkring som erbjuder ett enkelt och smidigt sätt att skydda dina nära och kära om något skulle hända dig. Det unika med JustInCase Grundskydd är att det inte kräver någon hälsodeklaration. Det enda som behövs är att du har bott i Norden de senaste två åren och är fullt arbetsför. Detta gör försäkringen tillgänglig för de flesta, oavsett hälsotillstånd.

Generösa förmåner för dina närstående

Med JustInCase Grundskydd kan du ge dina nära och kära en ekonomisk kudde att luta sig mot om du skulle gå bort. Försäkringen täcker generösa 500 000 kronor, som din förmånstagare får utbetalt – skattefritt – vid din bortgång. Denna utbetalning kan hjälpa till att täcka kostnader såsom begravning, boende, och andra levnadskostnader, vilket ger dina anhöriga en känsla av trygghet och stabilitet i en svår tid.

Enkel ansökningsprocess

Att skaffa JustInCase Grundskydd är enkelt och smidigt. Du behöver inte genomgå några komplicerade medicinska undersökningar eller ens fylla i långa hälsodeklarationer. I stället kan du ansöka online på bara några minuter. Med ett fåtal enkla frågor kan du få tillgång till det skydd du behöver utan onödigt krångel. Det enda vi kräver är att du bott i Norden de senaste två åren och att du är fullt arbetsför.

Varför välja JustInCase?

JustInCase erbjuder ett grundskydd som är utformat för att vara enkelt, tillgängligt och generöst. Vi vill göra det lätt för dig att säkerställa din och din familjs ekonomiska trygghet. Det ska gå snabbt och enkelt att skaffa livförsäkring, oavsett vem du är. Vi har alla olika livssituation, men har du någon som är beroende av din inkomst är det en stark rekommendation att se över ditt livskydd. Har du ett grundskydd från JustInCase på plats, kommer din familj att få en halv miljon kronor utbetalt omgående, helt utan skatteavdrag. Detta kapital får de använda till vad de själva bedömer att det bäst behövs till. Det kan handla om kostnader för begravning, bolån eller andra lån – eller helt enkelt kapital nog att ha råd att sörja under en period.

Ta hand om din familj!

Att skaffa en livförsäkring är en viktig del av att ta hand om din familjs framtid. Med JustInCase Grundskydd får du ett basskydd, helt utan krav på hälsodeklaration. Med generösa förmåner och enkel ansökningsprocess är JustInCase det självklara valet för dig som söker pålitlig och lättillgänglig livförsäkring. Säkra din och din familjs ekonomiska framtid med JustInCase i dag!

Till toppen