Livförsäkring tryggt, snabbt och viktigare
än någonsin

Vi kan livförsäkring. Teckna en rejäl och prisvärd med
3 enkla steg. Ingen bindningstid och gäller direkt!

Ska du eller någon annan bestämma hur pengarna ska utbetalas?

Vi är specialister på livförsäkring. Livförsäkringen hjälper din familj att klara ekonomin om du dör i förtid. En extra viktig och värdefull försäkring för dig som har barn eller bolån. Fördelen med att teckna vår livförsäkring till skillnad från exempelvis bankens bolåneskydd eller låneskydd är att pengarna i livförsäkringen utbetalas kontant till din familj ー de går inte till att betala av banken eller någon annan långivare. Du kan försäkra belopp upp till 6 miljoner utan läkarundersökning, betydligt högre belopp om du genomgår undersökning. Vi står självklart för undersökningskostnaden.

Hur stort belopp ska jag välja?

  1. Stirra dig inte bara blind på att kunna lösa bostadslån, det behövs även ett ordentligt omställningskapital för att klara vardagen under en längre tid
  2. En god tumregel i omvärlden är att försäkringsbeloppet minst bör motsvara 100 månadslöner efter skatt
  3. Oavsett storlek på belopp, är det viktigaste att man har en privat livförsäkring utöver sitt vanliga skydd från jobbet etc. Att ha en privat livförsäkring är betydligt bättre än ingen alls!

Trygga din familj nu, det tar två minuter

Modern livförsäkring anpassat efter ett liv på 2020-talet

JustInCase är det moderna alternativet med höga försäkringsbelopp anpassade efter ett liv på 2020-talet. Vi erbjuder en prisvärd livförsäkring som är frikopplad, det innebär att du kan byta bank hur många gånger som helst utan att villkoren för livförsäkringen försämras till skillnad från ett bolåneskydd som är låst till din nuvarande bank. Jämför oss gärna, vi kan livförsäkring!

Vår livförsäkring gör det möjligt att:

  • bo kvar i sitt hem
  • ha ett ordentligt omställningskapital att leva av
  • gå ner i arbetstid
  • anlita barnvakt
  • barnen kan fortsätta med sina fritidsaktiviteter