När det gäller att välja mellan livförsäkring och bolåneskydd, är det viktigt välja det som ger din familj det bästa möjliga skyddet. Faktum är att bolåneskydden oftast är dyrare, har lägre maxtak – och dessutom står banken själv som förmånstagare. Läs mer i vår jämförelse av en av Sveriges storbankers låneskydd och JustInCase livförsäkring.

Storbankens bolåneskydd vs. JustInCase livförsäkring

1. Skyddets omfattning

En av Sveriges storbankers bolåneskydd: Maxtak på 2.1 miljoner kronor.

JustInCase livförsäkring: Kan försäkra upp till 6 miljoner direkt via hemsidan, ännu mer om du kontaktar oss. Dessutom är vår bästsäljare på 3 miljoner vilket starkt indikerar att ett maxtak på 2.1 miljoner är alldeles för lågt för väldigt många.

2. Prisjämförelse:

Storbankens bolåneskydd: Kostar 148 kr/månad för en 40-åring, täcker endast 900 000 kronor.

JustInCase livförsäkring: Kostar 68 kr/månad – och täcker då 1 miljon kronor, för samma 40-åring.

3. Förmånstagare och utbetalning

Storbankens bolåneskydd: Banken är förmånstagare, och pengarna används för att skriva av en viss summa av bolånet.

JustInCase livförsäkring: Betalas ut kontant och skattefritt till den person du väljer som förmånstagare.

4. Flexibilitet och begränsningar

Storbankens bolåneskydd: Begränsat till bankens maxtak och kan bara användas för att betala av en viss summa på bolånet.

JustInCase livförsäkring: Försäkrar upp till 6 miljoner direkt via hemsidan, ännu mer om du kontaktar oss och pengarna kan användas helt fritt för att möta familjens specifika behov.

JustInCase – flexibilitet, prisvärt och högsta skydd

1. Individuell livförsäkring på upp till 6 miljoner kronor, direkt via hemsidan

JustInCase erbjuder en individuell livförsäkring på upp till 6 miljoner kronor, som tecknas direkt via hemsidan. Vill du ha ännu högre skydd? Inga problem – välkommen att kontakta oss!


2. Prisvärt Grundskydd utan hälsodeklaration

Vårt grundskydd om en halv miljon kronor kan tecknas helt utan hälsodeklaration. Allt för att göra processen så enkel och smidig som möjligt. Att skydda sin familj ska gå snabbt och vara enkelt.

3. Skydda din familjs framtid

Blunda inte för verkligheten. JustInCase har genomfört en undersökning i samarbete med Infostat. Undersökningen visade att nästan 1 av 3 svenskar är underförsäkrade. De familjerna har inte råd att bo kvar om ena partnern avlider. Detta är ett samhällsproblem. Agera nu och se till att trygga din familj!

En stark rekommendation – se över ditt livskydd

Var inte en del av statistiken av underförsäkrade svenskar. JustInCase rekommenderar starkt att du ser över ditt livskydd. Och välj inte blint ett bolåneskydd som banken säljer på dig dyrt. Jämför i stället priser och villkor! Kanske är en livförsäkring från JustInCase ett bättre val för dig och din familj? Detta handlar om att ge din familj kontroll, frihet och det bästa möjliga skyddet för framtiden. Se alltså till att fundera igenom hur familjens livskydd ser ut – och jämför era alternativ. Våra priser och villkor tål att jämföras! Kontakta JustInCase i dag och låt oss tillsammans bygga en starkare och tryggare framtid för dig och din familj. Vår bästsäljare är en individuell livförsäkring om 3 miljoner, vilket indikerar att det skyddet du kanske har via fackförbund eller annat helt enkelt inte räcker till.

Till toppen