Teckna en rejäl och prisvärd livförsäkring med 3 enkla steg. Ingen bindningstid och gäller direkt.

Vem ska bestämma över din familjs framtid?

En livförsäkring betalar ut ett skattefritt engångsbelopp till den person som du väljer vid händelse av att du går bort i förtid. Försäkringen är extra viktig att teckna om du har barn eller bolån. Till skillnad från ett bolåneskydd eller ett låneskydd är det alltså du som bestämmer vart pengarna ska gå ー inte banken eller en annan långivare. 

Vi på JustInCase är specialister på livförsäkringar och vi erbjuder ett modernt alternativ till traditionella livförsäkringar. Med vår försäkring kan du försäkra upp till 6 miljoner utan att behöva genomgå läkarundersökning. Vill du försäkra ett högre belopp så står vi självklart för läkarundersökningskostnaden. 

Att tänka på när du väljer belopp

  1. Beloppet ska både kunna lösa bostadslånet och fungera som ett omställningskapital som kan hålla familjen flytande under en längre tid.
  2. En god tumregel i omvärlden är att försäkra minst lika mycket pengar som du skulle ha på kontot efter att ha arbetat 100 månader.
  3. Det är bättre att ha en livförsäkring med ett lågt belopp som kompletterar en försäkring från jobbet än att inte ha någon privat livförsäkring alls. 

Trygga din familj nu, det tar två minuter